tiistai 28. elokuuta 2012

Sormusaddiktio

 Aika moni huomasi varmaan eilen, että ulkona oli ihan kummallinen valo. Ainakin musta tuntu, että kaikki olis jotenki vihreämpää, mutta oon myös kuullut puhuttavan punaisesta ja keltaisesta. Ainakin näissä alkupään kuvissa mä voisin allekirjoittaa tuon vihreän, mutta noissa loppupään kuvissa on jo vähän myöhäisempi ajankohta, joten väri näyttää taittavan enemmän violettiin. Ja vannon, että en oo käsitellyt outoa väriä jälkeenpäin kuviin, säädin ainoastaan kirkkautta ja varjoja.






 Eilisen kuvista tän päivän asuun. Verhoilin jalkani noilla Cubuksen korkeavyötäröisillä farkuilla ja yhdistin ne kesätoppiin. Kyllä, kesä on ohi, mutta se oli niin perfect match farkkujen kanssa, että en mahtanut mitään. En tainnut muuten edes ehtiä käyttää koko paitaa kesällä, joten nyt tuli sitten sekin asia korjattua!
Paita-H&M Farkut-Cubus Nahkatakki-JC Reppu-Accessorize Huivi-? Korvikset-H&M Sormus-Ginatricot Kengät-Vagabond
Ostin maanantaina ginatricotista eurolla tämmösen hieman ruostuneen oloisen sydänavainsormuksen(mahtava yhdyssana). Toi idea on hauska ja oivaltava, perjaatteessa en osaa päättää, tykkäänkö siitä vai en. Yleensä sormuksissa on se juttu edessä, mutta tän idean tajuaakin vasta, kun huomaa katsoa sivusta. Se näyttää kyllä aika hassulta perinteisellä tyylillä katsottuna, mutta tän suuren ongelman kyllä ratkaisi hinta. Euro ei oo kovin suuri sijoitus.

  Oon viime aikoina käyttänyt sormusta varmaan joka päivä, jokaiseen asuun joko kultainen tai hopeinen riippuen muista koruista. Paitsi että sormukset näyttää tosi kivoilta, mulla on tapana räplätä niitä oppitunneilla. On vaan pakko saada käsille jotain tekemistä, mutta ehkä mun pakkomielle voi johtua yksinkertaisesti tylsyydestä.
Kuten varmaan ensisilmäyksellä huomaakin, niin oon vaihtanut banneria ja muokannut ulkoasua. Tuun varmaan tekemään vielä jotain hienosäätöä, joten jos teillä on jotain ideoita, mielipiteitä tai toiveita, niin nyt olis hyvä hetki esittää niitä:)

perjantai 24. elokuuta 2012

Micmac, bigbag

Oon unohtanut ihan totaalisesti esitellä teille mun uuden koululaukun! Ostin sen koulun alussa Sokoselta neljälläkymmenellä eurolla, kanta-asiakaskortilla sai siis kympin alennusta. Samalla MicMacin linjalla jatketaan, kuten viime vuonnakin. Seeprakuvio vaan vaihtui kokomustaksi.Tykkään tästä mallista tosi paljon, että ihastun aina uudelleen ja uudelleen tähän eri kuoseissa ja väreissä. Leijonankeltainen oli toinen vaihtoehto tälle, mutta sain viime hetkellä nitistettyä sen äänen päässäni, joka väitti leijonankeltaisen sopivan kaikkeen.
Arkisin vaihtelen koululaukkua sen Accessorizen repun, ruskean salkun ja tän välillä, mutta tää on ehdottomasti käytännöllisin. Ihan pelkästään värinsä puolesta, ja siksi, että tänne mahtuu eniten kirjoja. 
Paita-H&M Nahkatakki-JC Sukkikset-Pieces Kengät-Vagabond Huivi-Äidin Korvikset-H&M Sormus-Ginatricot Laukku-MicMac

 Näistä huomitoa herättävistä sukkiksista oon saanut aika paljon palautetta. Kaupungilla ihmiset jää tuijottamaan ohi kulkiessa ja kavereiltakin oon saanut kuulla näistä. Pääasiassa palaute on ollut aika yllättynyttä, mutta silti positiivista. Itsekin kyllä yllätyin, että viimein verhosin jalkani näillä. Ostin ne viime syksynä eräänlaisena heräteostoksena Piecesin "ota neljä tuotetta, maksa kymmenen euroa!"-tarjouksen ohessa. Ne oli sillon tosi hyvä idea, mutta nehän jäi lojumaan vaatekaapin perimmäiseen nurkkaan, koska ne oli jälkeenpäin ajateltuna liian rajut. Nyt kuitenkin löysin ne uudelleen, ja keksin kuin keksinkin, miten yhdistää ne järkevästi. Tai siis niin, että vältytääm sexybitch-asulta. Mutta eihän sitä vaaraa oo olemassakaan, sillä sain kuulla, että musta ei voi tehdä kovista, ei vaikka mulla oiskin päälläni verkkosukkikset ja nahkatakki:D




Muodista sitten toiseen intohimooni, ruokaan! Tähän kuvaan on hyvä päättää postaus, ostin nimittäin kouluviikon lopun kunniaksi kaksi Jumbobussia. Ne oli K-Supermarketissa puoleen hintaan, joten enhän mä voinut vastustaa kiusausta, kun karkkia kerran tyrkytetään noin halvalla. Harmi, että siellä ei ollut Tutti Frutti Chocoja yhtäkään pussillista, mutta kun karkista on kyse, niin melkein mikä vaan kelpaa:)

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Sääoptimismia

Hei taas, en oo ehtinyt vähään aikaan postailemaan mitään. Koulu syö niin paljon aikaa, ja sitten vielä muut menot siihen päälle, niin asukuvien ottamiseen ja muuhun ei oo jäänyt aikaa. On ollut pihakirppistä, treenejä, kisoja, pitkiä koulupäiviä yms. Toisaalta kaikki on kuitenkin ollut niis hauskaa, joten ehkä sen kestää, että blogijutut jää välillä vähemmälle.


Paita-2nd Hand Shortsit-Ginatricot Sukkahousut-Seppälä Reppu-Accessorize Sormus ja korvikset-Glitter  Rusetti-H&M Kengät-Vagabond


 Pitsipaita on uusi hankinta, vaikka joku sitä on ehtinyt jo vähän käyttääkin. Löysin tän pitsipaidan maanantaina Radiokirppikseltä, kun olin siellä vähän koluamassa pöytiä Sindyn kanssa. Koko paikka oli menossa kymmenen minuutin päästä kiinni, kun mä vihdoin löysin jotain ostettavaa: täydellisen pitsipaidan. Alusta alkaen tää oli se ainoa ja oikea laakakauliksilla varustettu pitseversio, joten aika äkkiä tuli pulitettua se yhdeksän euroa. Tässä laatikkopaidassa vaan on juuri oikeassa suhteessa ranskalaishenkisyyttä ja mummomaisuutta:D
Ostaessani tätä aattelin, että tää on just oikean mittainen kaikkien korkeavyötäröisten juttujeni kanssa, mutta oikeastaan tää paita on sen verran lyhyt, että mun selkä ja maha vilahtelee vähän väliä:D
Olis ollut ihanaa käyttää tätä paitaa kesähelteillä, mutta ehei, syksy on taas tulossa ihan liian nopeesti. Joka aamu katon verhojen takaa, että onpas tuolla ulkona lämpimän ja aurinkoisen näköistä. Mutta sitten kun seison ulkona t-paita ja shortsit päällä, niin vasta sitten tulee mieleen katsoa sitä lämpömittaria, joka näyttääkin yhtätoista astetta. Aika monesti siis oon joutunut hakemaan nahkatakin ja legginssit lisäksi, oonko ainoa, joka on tällänen sääoptimisti?

perjantai 17. elokuuta 2012

Hair updo tutorial




1.Harjaa hiuksesi.
2.Sido hiuksesi poninhännälle samaan linjaan korvan yläreunan kanssa, kuten kuvassa.
3.Raota ponnarin yläpuolelle pieni rako.
4.Työnnä koko ponnari aukosta sisään.
5.Kiinnitä aukon suu kiinni pienten pinnien avulla. Koita saada ne kokonaan näkymättömiin, jotta ne eivät näy  kampauksesta.
6.Suihkuta hiuksiisi lopuksi lakkaa.

Toivottavasti tajusitte ohjeet, mutta jos jäi jotain epäselvää, niin kysykää ihmeessä:)

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Schoolgirl

Heti tähän alkuun täytyy sanoa, että kuvat on vähän pikselöityneitä, oon pahoillani. Uus kuvanmuokkausohjelma kyllä muuttaa värit tosi hyviksi, mutta samalla kuvaan tulee ylimäärästä pikselimössöä, mikäli kuva on inasenkaan epätarkka. En kuitenkaan halunnut jättää näitä postaamatta, sillä kävelin melkosen matkan kuvien eteen.

Paita-Ginatricot Toppi-Ginatricot Shortsit-Vero Moda Reppu-Accessorize Kaulakoru- Komeron avain Kengät-Vagabond Sormus-Accessorize Korvikset-Glitter
Nyt on koulu sitten alkanut ihan kunnolla, päästiin opiskelemaan lisää atomeista ja Suomen metsistä, jeeeee.... Ekaluokkalaisten tapaan mulla oli tänään reppu koululaukkuna, ja täytyy kyllä myöntää, että verrattuna laukkuun siinä on paljon mukavampi kanniskella kasaa kirjoja. Ja lisäksi se myös näyttää tosi kivalta, ei todellakaan mikään ruma Dakineen urheilureppu.

Olen muuten saanut useammalta ihmiseltä kysymyksiä, miten olen oikein tehnyt tässä ja merimiestyttö-postauksessa olevan kampauksen, joten ajattelin laittaa siihen tutoriaalin lähipäivinä.

Sifonkikauluspaita on uusi, ostin sen toissapäivänä ginasta viidellätoista eurolla. Rakastan tätä, se on ihanan jättimäinen, kevyt ja liehuva, eli todellinen vastakohta täysin tavalliselle ja tylsälle valkoiselle kauluspaidalle. Siinä on myös takaa vähän pidempi helma. Aluksi karttelin niitä, mutta oon jo alkanut lämmetä trendille, joten en pannut pahakseni noin 5-10 senttiä taaksepäin laskeutuvaa helmaa. Tykkään tästä niin paljon, että tästä vois tulla yks mun lempivaatteista. Se sopii tosi hyvin melkein kaiken kanssa ja täydellinen vaatekappale mun kaltaiselle säkkivaatefanille. 


maanantai 13. elokuuta 2012

Merimiestyttö


 Tänään oli sitten ensimmäinen koulupäivä, eli perushöpötystä koulujen alkamisesta ja lukkarien jakamista. Huomenna jatketaan lukkarin mukaan, mutta tuskin sitä opiskelua opiskelua on vielä hetkeen luvassa, toivottavasti ainakin. Ei kyllä yhtään huvittais avata mitään oppikirjoja, vastahan se kesäloma alko! Tuntuu, että en oo ehtinyt tehä mitään näiden parin kuukauden aikana.

Mekko-H&M Neuletakki-Only Vyö-Pieces Kengät-Vagabond Salkku-Ginatricot Korvikset-Glitter Sormus-Accessories
 Päivän asu näytti siis tältä, merimiesasulta! Toi kympin trikoorätti näytti itseasiassa ihan hyvältä oikeilla asusteilla, ite tykkäsin tosi paljon tästä yhdistelmästä. Kuviakin tuli muuten räpsittyä aika paljon, joten laitan esille myös aikamoisen tukun. Tykästyin varsinkin noihin loppupään kuviin, jossa oon riisunut neuletakin.





 Nää Vagabondin ballerinat on uudet, ostin (=äiti osti) ne eilen koskarin k-kengästä puoleen hintaan, eli 32.50€. Aattelin, että ne sopis hyvin lähestyvään syksyyn leijonankeltaisen mokkapinnan ansiosta, eikä rusettikaan pahitteeksi ollut... En oo aiemmin oikein lämmennyt teräväkärkisille kengille, mutta tykästyin malliin yllättävän paljon pyöritellessäni näitä kaupassa. Tarkemmin ajatellen kärki on tosi siro, kaunis ja naisellinen. Myös leijonankeltaiseen oon ihastunut vasta äskettäin ja haluaisin lisää tota väriä syksyksi. Varsinkin keltaiset sukkahousut olis ihanat pidentämään shortsikautta.
 Tänään mulla oli sen perinteisen nutturan sijaan vähän erikoisempi kampaus. Tosi klassinen ja kaunis, ja mikä parasta, semmosen vääntää kahdessa minuutissa!
Kynsiin maalasin hauskoja viiksikuvioita. Alla on OPIn valkosta ja viiksissä käytin Mavalan mustaa lakaa. Multa harvinaisen onnistuneet käsinmaalauskuviot, oon tosi tyytyväinen näihin. Ehkä yhdet suosikit niistä kaikista, mitä oon elämäni aikana ehtinyt väkerrellä. 


lauantai 11. elokuuta 2012

Ruokaa...

Olin tänään äitini kanssa kaupungilla ostamassa näitä peruskamoja ennen koulun alkua, eli lyijykyniä ja kumeja ja sun muuta sälää. Me käytiin syömässä uudessa Sweet Sushi&Cafe-nimisessä paikassa. Sitä ei oltu sisustettu perinteisesti perinteiseen japanilaiseen tyyliin, vaan seinät oli vaaleanpunaiset ja niissä oli sushin kuvia. Musta söpöilyn ois voinut vetää vähän överimmäksi, mutta ehkä se olis liikaa suomalaisille.
Misokeittoa
Ja itse sushiannoksessa oli pari peruspalleroa ja jotain hyviä juttuja, joita en osaa nimetä. Todellinen sushiasiantuntija, mutta tykkäsin tosi paljon kaikista osista. Tuskinpa se mikään yllätys on, sillä sushihan on mun lempiruokaa
Pitsipaita-Cubus Shortsit-Vero Moda Kellokoru-Mummun vanha Sormus ja reppu-Accessorize Kengät-Vagabond
 Päivän asu oli (jälleen) aika perus, tuttu ja turvallinen minulle, sekä teille lukijoille. Pitäis varmaan tarjota jotain vaihtelua, mutta puolustaudutaan nyt sillä, että oon säästänyt joitain yhdistelmiä koulun alkuun. Ei muuten kovin onnistunut otos musta, sillä kulutin patterit sushikuviin, joten itseni ikuistamiseen jäi vaan yksi mahdollisuus onnistua. Ja feilaushan siitä tietysti tuli!

Tällä kertaa en tuhlannut rahojani mihinkään. En edes niihin lyijykyniin, sillä koskari meni yllättäen jo viideltä kiinni. En tietenkään hoitanut niitä ekana, vaan kävin kaikissa kivoissa (vaate)kaupoissa ensin, ja sitten yhtäkkiä kaikki kaupat veti lapun luukulleja kynät jäi kaupan sisälle. Mutta en kyllä tiedä kenen tärkeysjärjestyksessä koulutarvikkeet ois kovin korkealla? Mutta se tietää kyllä uusintareissua huomenna:D

torstai 9. elokuuta 2012

Uudet farkut


Tän päivän asu oli aika basic, mutta halusin esitellä teille mun uudet farkut. Ostin ne tässä vähän aikaa sitten Cubuksen alennusmyynnistä ja ihastuin heti ensi silmäyksellä korkeaan vyötäröön ja näiden väriin. On muuten aika harvinaista, että Cubuksesta löytyy oikean kokoisia vaatteita, sillä useimmiten rekissä roikkuu ainoastaan M:stä ylöspäin olevia vaatekappaleita. Oli siis ihan mieletön mäihä, miten hyvin nää istuu! Ja täydelliset housut sain matkaan noin kuudella eurolla. En uskalla edes laskea mikä huikea alennusprosentti oli kyseessä, sillä normaalihintahan oli neljäkymppiä... Jokatapauksessa vähän jatketta mun korkeavyötäröisten housujen sarjaan, mutta erona tässä parissa on se, että suurien napituslistojen sijaan tässä on vaan yksi nappi.
Paita-Cubus Toppi-Ginatricot Farkut-Cubus Sormus-Accessorize Kengät-Converse Kaulakoru-Komeron avain Huivi-Äidin Korvikset-H&M 
Ton pitsipaidan muuten uhkaa käydä köpelösti, mä oon käyttänyt sitä niin paljon, että se on alkanut nukkaantua. Käytän sitä vähintään kerran viikossa ja se sopii niin monen vaatteen kanssa, että en vaan voi kuvitelle elämää ilman sitä. Enkä todellakaan tiedä mistä löytäisin yhtä hienon tilalle, joten toivotaan, että se kestää vielä, öö, vähintään kymmenen vuotta?