keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Hesassa

Piipahdin viime viikonloppuna Hesassa kattelemassa kauppojen valikoimia ja tekemässä pari ostosta.
Forumissa:) Tosi moni muukin oli saanut päähänsä tulla viettämään viikonloppua Hesaan, eikä ihme, sillä Forumissa sattu olemaan joku Miinus Viiruksen ja Hullujen päivien tapainen alennusmyynti. En nyt millään muista mikä sen nimi oli, mutta jokatapauksessa sovituskoppijonot oli tosi pitkiä, samoin kassajonot.
Täytyy sanoa, että Monkissa on kyllä hienoimmat sovituskopit ikinä! Toi kääntyvä ovi ja peilivuorattu seinä kattoineen on kyllä aivan mahtavia, ja koko muukin kauppa on visuaalisesti tosi hienon näkönen. Tykkään olla siellä jo pelkän sisustuksen takia, joten harmittaa joka kerta yhtä paljon, että meillä Tampereella ei ole Monkia.


 Mun australialaiset sukulaiset oli sattumalta samaan aikaan Helsingissä, joten me mentiin Kappeliin kahville ja juttelemaan. Söin tämmösen omenamunkin, koska mulla oli ihan kauhee nälkä!
 Myöhemmin illalla söin järkyttävän määrän sushia itamae sushissa. Tilauksen saapuminen kesti tosi kauan, mutta se oli todellakin odottamisen arvosta. En ollut maistanut läheskään noita kaikkia aiemmin, ja tykkäsin kyllä noista kaikista. Varsinkin noi ruskeat ankeriassushit oli tosi hyviä!

Hattu-H&M Paita-H&M Shortsit-Ginatricot Sukkahousut-H&M Nahkatakki-JC Kengät-Vagabond Sormus-Glitter Huivi-Indiska Laukku-MicMac
 Ja ilmeellä mennään! Olin ihan älyttömän väsynyt tossa vaiheessa päivää, ja sen kyllä näkee. Jalat oli yhtä lyijyä eikä hymy enää millään meinannut irrota.
 En ehtinyt tuhlata kovin paljoa rahaa, sillä sukulaisten kanssa meni niin paljon aikaa ja kaupat meni kiinni jo kuudelta. Harmitti, kun olisin halunnut ostaa vielä pari juttua. No ainakin rahaa säästy, sillä tuhlasin vaan kakskymppiä. Itse ostokset näätte varmaan jossain asupostauksessa, sillä eyelinerille ja printtitopille ei varmaan tarvi omaa postausta. Sovittiin kuitenkin, että tullaan uusintareissulle syyslomalla, joten ehkä seuraavalla kerralla ehtisin käydä Kampissakin:)

16 kommenttia:

  1. Kiva blogi:)
    Käy kattoo meijän iduujassu-ourstories.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Siis korjaan ton blogin osotteen: ourstories-iduujassu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Haastoin sut mun blogissa, käy katsomassa! :)

    VastaaPoista
  4. postaat liia harvoi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on ollu vähän kiireitä eikä oo oikein huvittanu:D

      Poista
  5. Ihanat noi hiukset :D♥

    VastaaPoista
  6. Sulla on tosi ihana tyyli, ja tykkään lukea sun blogia tosi paljon :) Rakastan sun vaatteita <3 Oon lukenut tätä jo aika kauan ja saanu paljon inspiraatiota sun asuista yms :)
    Jos viittisit niin käy kattomassa mun blogi:
    livingmydream-laura.blogspot.fi
    ja mun fashiolista: LaurAnn_ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti tosi paljon, kiva että tykkäät! Ja sun blogi vaikutti kans kivalta, nättejä kuvia:)

      Poista