perjantai 24. elokuuta 2012

Micmac, bigbag

Oon unohtanut ihan totaalisesti esitellä teille mun uuden koululaukun! Ostin sen koulun alussa Sokoselta neljälläkymmenellä eurolla, kanta-asiakaskortilla sai siis kympin alennusta. Samalla MicMacin linjalla jatketaan, kuten viime vuonnakin. Seeprakuvio vaan vaihtui kokomustaksi.Tykkään tästä mallista tosi paljon, että ihastun aina uudelleen ja uudelleen tähän eri kuoseissa ja väreissä. Leijonankeltainen oli toinen vaihtoehto tälle, mutta sain viime hetkellä nitistettyä sen äänen päässäni, joka väitti leijonankeltaisen sopivan kaikkeen.
Arkisin vaihtelen koululaukkua sen Accessorizen repun, ruskean salkun ja tän välillä, mutta tää on ehdottomasti käytännöllisin. Ihan pelkästään värinsä puolesta, ja siksi, että tänne mahtuu eniten kirjoja. 
Paita-H&M Nahkatakki-JC Sukkikset-Pieces Kengät-Vagabond Huivi-Äidin Korvikset-H&M Sormus-Ginatricot Laukku-MicMac

 Näistä huomitoa herättävistä sukkiksista oon saanut aika paljon palautetta. Kaupungilla ihmiset jää tuijottamaan ohi kulkiessa ja kavereiltakin oon saanut kuulla näistä. Pääasiassa palaute on ollut aika yllättynyttä, mutta silti positiivista. Itsekin kyllä yllätyin, että viimein verhosin jalkani näillä. Ostin ne viime syksynä eräänlaisena heräteostoksena Piecesin "ota neljä tuotetta, maksa kymmenen euroa!"-tarjouksen ohessa. Ne oli sillon tosi hyvä idea, mutta nehän jäi lojumaan vaatekaapin perimmäiseen nurkkaan, koska ne oli jälkeenpäin ajateltuna liian rajut. Nyt kuitenkin löysin ne uudelleen, ja keksin kuin keksinkin, miten yhdistää ne järkevästi. Tai siis niin, että vältytääm sexybitch-asulta. Mutta eihän sitä vaaraa oo olemassakaan, sillä sain kuulla, että musta ei voi tehdä kovista, ei vaikka mulla oiskin päälläni verkkosukkikset ja nahkatakki:D




Muodista sitten toiseen intohimooni, ruokaan! Tähän kuvaan on hyvä päättää postaus, ostin nimittäin kouluviikon lopun kunniaksi kaksi Jumbobussia. Ne oli K-Supermarketissa puoleen hintaan, joten enhän mä voinut vastustaa kiusausta, kun karkkia kerran tyrkytetään noin halvalla. Harmi, että siellä ei ollut Tutti Frutti Chocoja yhtäkään pussillista, mutta kun karkista on kyse, niin melkein mikä vaan kelpaa:)

7 kommenttia:

  1. voi ei oikeesti sä oot niin kaunis ja sulonen ja sulla on tosi ihana tyyli ! (: tykkään lukee sun blogia sairaan paljon c:

    http://beforeandafter-oona.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Haluun ton laukuuuunT^T ja tykkään sun tyylistä:3
    Tosin meijän kirja määril ei tommost laukkuu kauan käytettäsD: reppu (y)
    MUT IHANAAAA;__;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:D Munkin selkä varmaan kuolis ja laukun pohja halkeis, mutta onneks meillä on lokerot, joihin voi säilöä osan kirjoista:)

      Poista
  3. ihana blogi!:) toi laukku ja sukkikset on ihanat!! tykkään sun tyylist ku oot nii rohkee ja uskallatpukeutuu kaikkii mist tykkäät! miten pystyy laittaa tommosen kivan hiiren? ku mulki on blogi mut en oikee osaa käyttää viel näit kaikkii toimintoix)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oon tosiaan aina pukeutunut ihan miten ite tykkään, en tosin tiiä, onko se aina niin positiivista, sillä jättäisin mielelläni väliin kaikki ala-asteen ihmetyylikokeilut:D No, tulipahan ainakin sillon kokeiltua, ettei tarvi enää myöhemmällä iällä:D Mutta erikoisen hiirenhän siis saa tänne blogiin, kun lataat kursorisivustolta(anteeksi, en muista osotetta)mieleisesi kursorin koodin, ja laitat sen ulkoasussa olevaan gadgettiin, ja valitset tyypiksi Javascript. Sitten siis lisäät sen koodin ja tadaa, hiiri ilmestyy blogiis:) Toivottavasti tajusit, oon aika sekava selittäjä:D

      Poista
  4. katoin jo koulussa noita sukkiksia ja ne on mun mielestä tosi kivat, tuo kivaa särmää sun muuten aika tyttömäiseen tyyliis! :)

    bluejeansandshirt@blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, itekin tykkään näistä tosi paljon:)

      Poista