maanantai 13. elokuuta 2012

Merimiestyttö


 Tänään oli sitten ensimmäinen koulupäivä, eli perushöpötystä koulujen alkamisesta ja lukkarien jakamista. Huomenna jatketaan lukkarin mukaan, mutta tuskin sitä opiskelua opiskelua on vielä hetkeen luvassa, toivottavasti ainakin. Ei kyllä yhtään huvittais avata mitään oppikirjoja, vastahan se kesäloma alko! Tuntuu, että en oo ehtinyt tehä mitään näiden parin kuukauden aikana.

Mekko-H&M Neuletakki-Only Vyö-Pieces Kengät-Vagabond Salkku-Ginatricot Korvikset-Glitter Sormus-Accessories
 Päivän asu näytti siis tältä, merimiesasulta! Toi kympin trikoorätti näytti itseasiassa ihan hyvältä oikeilla asusteilla, ite tykkäsin tosi paljon tästä yhdistelmästä. Kuviakin tuli muuten räpsittyä aika paljon, joten laitan esille myös aikamoisen tukun. Tykästyin varsinkin noihin loppupään kuviin, jossa oon riisunut neuletakin.





 Nää Vagabondin ballerinat on uudet, ostin (=äiti osti) ne eilen koskarin k-kengästä puoleen hintaan, eli 32.50€. Aattelin, että ne sopis hyvin lähestyvään syksyyn leijonankeltaisen mokkapinnan ansiosta, eikä rusettikaan pahitteeksi ollut... En oo aiemmin oikein lämmennyt teräväkärkisille kengille, mutta tykästyin malliin yllättävän paljon pyöritellessäni näitä kaupassa. Tarkemmin ajatellen kärki on tosi siro, kaunis ja naisellinen. Myös leijonankeltaiseen oon ihastunut vasta äskettäin ja haluaisin lisää tota väriä syksyksi. Varsinkin keltaiset sukkahousut olis ihanat pidentämään shortsikautta.
 Tänään mulla oli sen perinteisen nutturan sijaan vähän erikoisempi kampaus. Tosi klassinen ja kaunis, ja mikä parasta, semmosen vääntää kahdessa minuutissa!
Kynsiin maalasin hauskoja viiksikuvioita. Alla on OPIn valkosta ja viiksissä käytin Mavalan mustaa lakaa. Multa harvinaisen onnistuneet käsinmaalauskuviot, oon tosi tyytyväinen näihin. Ehkä yhdet suosikit niistä kaikista, mitä oon elämäni aikana ehtinyt väkerrellä. 


8 kommenttia:

  1. Voi ei noi kynnet on ihanat!!!

    VastaaPoista
  2. Tosi hauskat noi kynnet! :D ja sulla on ihana asu taas kerran! c:

    VastaaPoista
  3. heeei. laita joku tuto vaikka noista hiuksista ! ;);)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea, voisin koittaa tehä semmosta tässä lähiaikoina:)

      Poista
  4. hienot vaatteet & upeet noi kynnet!:) mut tois tosi paljo plussaa ulkonäölle jos laittasit päivämäärän & tekstin otsikon keskelle!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti:) Täytyy miettiä laitanko vai enkö, sillä ite tykkään itseasiassa aika paljon tosta vasemmalle keskittyvästä otsikosta ja päivämäärästä.

      Poista
  5. Sun blogi on aivan ihana! Sulla on ihania vaatteita, kaikki on vaan ihanaaa ♥ oot muuten ihana ;))

    VastaaPoista